GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha bármilyen kérdése felmerülne szolgáltatásaink kapcsán

Milyen építőipari feladatokat lát el a Mesterszerviz 024 Kft. az újjáépítés, átalakítás körén belül?

Teljes generálkivitelezést vállalunk. A szárazépítészeten keresztül az elektromos hálózatok komplex kiépítésén át minden belsőépítészeti feladatra alkalmas eszközparkkal és szakembergárdával rendelkezünk.

Milyen létesítményüzemeltetési feladatokat lát el a Mesterszerviz 024 Kft.?

Legfőbb területeink az épülethigiénia, a karbantartás, az újjáépítés és a havária jellegű szolgáltatások, vagyis a hirtelen, villámcsapás szerűen bekövetkező meghibásodások pár órán belül történő kiküszöbölése.

Hogyan tudom jelezni a létesítmény területén jelentkező hibát és hogyan tudom igénybevenni a szolgáltatást?

Szerződött partnereink a nap 24 órájában elérik diszpécserszolgálatunkat.

Hogyan zajlik a szerződéskötés folyamata?

Miután az érdeklődők megkeresik cégünket, szakembereink időpontot egyeztetnek egy igényfelméréssel egybekötött állapotfelmérő műszaki bejárásra. Ezt követően összeállítunk egy egyedi árajánlatot és igényre szabott garanciális minőségi kivitelezést garantáló szerződéscsomagot. Miután a szerződés aláírásra kerül, akár azonnal megkezdjük a szolgáltatást biztosítását.

Miben különbözik, mivel több a nagytakarítás az általános takarítástól?
Milyen hatékonyságú takarítóeszközparkkal rendelkezik a Mesterszerviz 024 Kft.?
Milyen parkosítási, kertészeti feladatokat vállal a Mesterszerviz 024 Kft.?

Kertészeti feladatok és parkosítás kapcsán teljes körű eszközparkkal tudunk szolgálni, így tesszük lehetővé, hogy ügyfeleink igényeihez, elképzeléseihez igazítsuk a szolgáltatást.

Ha gyakorlatban is látni szeretném a cég munkáját, referenciahelyekre ellátogathatok-e?

Természetesen. Kérjük, egyeztessen időpontot munkatársainkkal.

Hogyan tudom nyomonkövetni, hogy az általam bejelentett meghibásodást mikor javítják a Mesterszerviz 024 Kft. munkatársai?

Ügyfeleink közvetlenül a hibabejelentés után is és a munkálatok elvégzése után is kapnak mind telefonos mind írásos tájékoztatást a meghibásodások javításáról.

Mi az a SMART HOME projekt?

Az olyan okos otthonok kiépítését értjük ez alatt, melyek teljes körű gépészeti, energetikai, informatikai átalakítást követően alkalmassá válnak az online irányításra.

Az átalakítás után egy számítógépről, tabletről vagy akár telefonról is irányíthatjuk a lakásban/házban vagy irodában található fűtési, világítástechnikai, elektronikai, egyéb gépészeti rendszereket, berendezéseket.

Mi az az online minőség-kontroll?

Munkatársaink, szakembereink, partnereink a menedzsmentünk és koordinátoraink folyamatos online ellenőrzése alatt végzik munkájukat, ezzel garantálva az állandó minőségi színvonalat.

Kövessen minket

Miért mi?     Szolgáltatások      Referencia     Karrier    Kapcsolat     GYIK

Mesterszerviz 024 Kft.

1141 Budapest, Örs vezér útja 76.

info@ms024.eu

+3670 466 94 61